HEJ VERDEN - 5 FACTS OM MIG

Last minute julegave-guide

 

Heeeey Guys <3

Jeg håber at i indtil videre har haft god december og at i får julehygget.

Jeg må indrømme at jeg ikke har fået julehygget specielt meget her i december. Det er nok også derfor at jeg stadigvæk ikke er særlig meget i julestemning.. Men sikkert også fordi at jeg kom hjem fra Gran Ganaria med + 20 grader her i starten af måneden…

Juleshoppingen er jeg altså heller ikke helt færdig med, indtil i dag havde jeg kun købt 1 enkelt julegave hah.. Men efter i dag er jeg heldigvis ved at være der. Hvis i ligesom mig stadig mangler at købe nogen julegaver eller måske bare er tom for ideer til de sidste par julegaveønsker, så kig med.

 

 

 

1. Halskæde fra pilgrim:_   2. Highlighter fra Mac:_  3. Snake-print trøje:_  4. Unicornsutsko:_  5.  Striktrøje:_ 6. Clutch:_  7. Ring:_  8. Lyngby vase:_  9. Ansigtsmaske:_

1. Halskæde: Nu når jeg skrev om jeg tror lidt på stjernetegn i mit tideligere indlæg, er det vist på sin plads at den her halskæde kommer med. Den er super fin og rimelig basic men samtidig har den også en lille betydning, i form af ens stjernetegn. Den fås i både sølv og guld og har en overkommelig pris på 200 kr.

2. Highlighter: Denne highlighter fra MAC, hedder soft and gentle, men der er altså også andre varianter man kan vælge. Den er meget guldtonet, men stadigvæk så lys at den faktisk passer til rigtig mange hudfarver. Den passer også lige her til jul og nytår. Jeg har selv en magen til og det har været en af mine absolut yndlings i flere år. “You’re not wearing enough highlighter if you can’t see it from space girl.”

3. Snake-print trøje: Snake-print er meget oppe i tiden og jeg er selv ret vild med det, ligesom at jeg også er ret glad for leo-print. Jeg har faktisk en trøje som minder meget en denne også i mesh-stof. Den er super fin til julefrokosterne,  juleaften eller måske en bytur med et par højtaljede bukser eller en lædernederdel. Pris 199 kr.

4. Unicorn sutsko: Disse sutsko står bundærligt på min egen ønskeliste! Hvor cute er de lige? – Når man skal have nogen sutsko, kan man da lige så godt gøre det med stil haha. Jeg var helt sikker på at disse skulle med i min julegave-guide. Udover at de er super fine og sjove, så er det en god gave-ide til den som har alt eller hvis man bare er lidt tom for ideer. Prisen kan man heller ikke klage over, de koster kun 149 kr.

5. Strik trøje: En ny flot striktrøje er altid et hit her på denne årstid? – Am i right? Denne fine mørkegrå strik fra Moss Chopenhagen har en pris på 549 kr.

6. Clutch: En clutch kan man jo både bruge som pung, make-up taske eller hvis man bare vil pifte outfitet når man skal ud. Derfor er det også en god gave-ide. Denne clutch er så fin med dette grønne snake-print og den passer lige til årstiden. Den er fra Clare V og koster 890 kr.

7. Ring: Smykker kan man altid bruge, det kan jeg i hvertfald. Jeg har stort set altid smykker på min ønskeliste hvert eneste år. Jeg har selv flere ringe fra Dyrbergkern og denne ring er smuk, meget tids-løs også passer den jo stort set til alt. Den fås i både sølv, guld og rosegold. Pris 549 kr (i sølv)

8. Lyngby: Lyngby vasen er et hit hos de fleste, generelt vaser og fine ting til hjemmet, kan man ikke gå helt galt i byen med. Denne lyngby vase er en jubilæums model og har et fint og råt marmor-print. Prisen variere alt efter størrelse.

9. Ansigtsmaske: Her om vinter hvor det kolde vejr følger med, kan ens hud blive virkelig tør, dvask og “kedelig.” Derfor kan det være en god ide at supplere en maske ind i ens hudplejerutine. F.eks. denne fra bodyshop som giver en ordenligt fugt boost og hjælper med at bringer glød og udstråling tilbage. Den har en fin pris på 150 kr.

 

Hvis har nogen tips til at komme i julestemning eller har nogen juletraditioner i vil dele, så skriv dem meget gerne i kommentaren nedenfor!

Glædelig jul <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ VERDEN - 5 FACTS OM MIG