HEJ VERDEN - 5 FACTS OM MIG

HEJ VERDEN – 5 FACTS OM MIG

Heeeey Guys!  <3

Velkommen til min blog og mit første blogindlæg. Ej hvor det føles mærkeligt at sidde her og skrive, men samtidig så glæder jeg mig helt vildt til at dele mine tanker, inspiration, oplevelser og kommende projekter med jer ! Jeg glæder mig i det hele taget til at i forhåbentligt skal lærer mig bedre at kende. Bloggen kommer primært til handle livsstil, mode og træning. Men der kommer også til at blive skrevet omkring min oplevelse fra Love island, hvor jeg gik hen og blev finalist sammen med Kasper.

Hvis i har lyst til at være med til at bestemme nogen af de kommende blogindlæg, så følg med på min instagram: Josefinevonspreckelsen. Hvor der løbende vil blive spurgt om hvad i følgere har lyst til at læse om.

NÅ! Lads os springe ud i det..

5 FACTS OM MIG:

1) Jeg elsker at lave mad – Det er noget som jeg helt klart har efter min far, han er virkelig dygtig i et køkken, det samme er min storebror Benjamin. Jeg kan huske at flere mine veninder, mente at det værste ved at flytte hjemmefra, var at lave mad. Derimod synes jeg at det var noget af det bedste, hvis ikke det bedste. Lige udover privatlivet… Jeg synes at det er super hyggeligt at lave mad, både alene og sammen med andre. Jeg elsker jeg at eksperimentere, både med nye opskrifter og min egne ideer. Dog er det ikke altid helt så vellykket.. Haha. Desuden er det bare fedt at man selv kan bestemme hvad man vil spise og præcis hvordan maden skal tilbedredes – er jeg den eneste? Men jeg vil være ærlig at sige, at jeg også elsker at spise ude og jeg er godt nok faldet af på den med madlavningen.. Men det skal jeg helt klart mere igang med igen.

2) Jeg er stenbuk – Ja, jeg ved det, nu tænker flere af jer sikkert “og hvad så?” – Grunden til at jeg skriver dette er fordi at jeg tror på stjernetegn, til en vis grænse! Det altså ikke sådan at jeg bare skal giftes med mit stjernetegns match, eller fordi at jeg vil gå op i hvilket stjernetegn min kæreste er. Som person passer jeg virkelig godt på mit stjernetegn, hele min familie og nærmest alle jeg kender passer på deres. Men jeg ved udemærket godt at der sidder flere som synes stjernetegn er noget vrøvl og det skal de have lov til.

3) Jeg er en kæmpe dyreelsker – vi snakker faktisk om nærmest om alle dyr. Lige siden at jeg har kunne klappe et dyr, har jeg elsket dem. Jeg har selv en kat, han hedder Milo og har norsk skovkat i sig (du kan se ham i bunden af indlægget) Flere af mine venner driller mig også med at jeg den der Crazy cat lady.. Det er nok til dels sandt… Hele min barndom har jeg haft både hund og kat, så at jeg er opvokset med dyr, er nok en af grundene til det. Jeg får så ondt i hjertet, når jeg ser eller høre om dyr som mistrives eller mishandles. Jeg bliver ubeskrivelig vred over at der desværre findes så mange mennesker, selv i et land som Danmark, som ikke behandler dyr ordenligt. Jeg har selv flere gange støttet både http:/https://anima.dk/ og http:/https://www.worldanimalprotection.dk/   Jeg kan kun opfordre til at støtte dem og gøre en god-jule-gerning. Et lille beløb kan redde et eller flere dyrs liv..  Det må hellere at nævnes at jeg IKKE er sponsoret og jeg er hellere ikke blevet kontaktet i nogen form af dem !

4) Jeg har tabt mig en del kilo  og ikke bare 5-9 kilo.. Jeg havde en periode for flere år siden, hvor jeg tog en del på og var enlig ret ligeglad med hvad jeg proppede i min mund. Det kom jeg heldigvis efter og jeg er glad for at jeg har en del viljestyrke. Når jeg sætter mig noget, så sker det også. Jeg er forholdvis tålmodig, når det kommer til at vente på det jeg gerne vil opnå. Nu skal det ikke lyde som om at det var nemt, for jeg har godt nok også haft flere perioder hvor jeg NUL viljestyrke har haft. Men alt dette, kost og træning, kommer jeg ind på i et blogindlæg på et andet tidspunkt. Btw træning, så har en masse toast, nutella og alkohol sat sine spor. Men det skal der også være plads til i perioder! I hvert fald for mit vedkommende. Jeg havde et år, hvor jeg næsten ikke drak og kun havde kontrolleret “cheat-meals.” Det var så også der jeg var i bedst form. Men jeg glæder mig til at komme ordenligt igang med både træning og sundere kost igen.

5) Jeg har flyskræk-  og vi taler altså desværre om flyskræk som i, slem angst, tårer og hjertebanken. Selvom det for mange måske ikke lige er det fedeste at fortælle om, så synes jeg det vigtig, at man kan fortælle og være åben om emner, som i det hele taget er lidt tabu belagte. De seneste par år er min flyskræk blevet værre, jeg ved ikke hvorfor, jeg har det meste af mit liv haft højdeskræk. Men i disse år er jeg blevet decideret angst for at flyve. Jeg får en fornemmelse og ide om at flyet styrter ned og det er især værst når flyet letter, hvor man har en klar fornemmelse af at man i luften. Da vi 8 finalister fløj hjem fra Gran Canaria, efter finalen på Love Island, så de andre hvor flyskræk jeg var. Tror det kom bag på de fleste, især fordi at flere af dem ikke vidste det. Julie havde en pille som hun gav mig, den hjælper mod flyskræk eller korrekt forstået så beroliger den i situationer som denne. Oliver prøvede at få mig til at male i deres malebog, efter jeg var faldet lidt mere ned. Kasper var bare generelt god til at være der, tale mig ned og holde mig i hånden hele turen. De er nu ret søde de LL-venner. Det skal lige nævnes at jeg sagtens kan grine af min flyskræk og lignede ting. Altså når jeg ikke lige er i situationen, jeg lavede også selv grin med det efterfølgende. Livet er for trist uden selvironi.

Hvis du er nået her til, så tusind tak for at have læst med. Jeg håber at indlægget var interessant og at i fik et bedre indblik i hvem jeg er som person.

xoxo Jose

1 kommentar

  • Line

    Virkelig godt indlæg. Glæder mig til at følge med fremover.

    Men husk lige at læs dine indlæg igennem, der er rigtig mange stavefejl..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ VERDEN - 5 FACTS OM MIG